THE GREATEST GUIDE TO بیماری لوپوس نوزاد

The Greatest Guide To بیماری لوپوس نوزاد

The Greatest Guide To بیماری لوپوس نوزاد

Blog Article

با اینکه تغییرات ژنتیکی باعث ابتلای افراد به بیماری لوپوس می‌شود، اما هنوز ژنی کشف نشده که مسئول بروز علائم بیماری لوپوس سیستمیک، لوپوس پوستی، یا لوپوس ارتیماتوز باشد.

حدود ۷۰ درصد از افراد مبتلا به لوپوس دارای این آنتی‌بادی هستند. یک آزمایش مثبت به این معنی است که لوپوس به احتمال زیاد در افرادی که لوپوس ندارند، مثبت است.

درد مفاصل به ویژه در مفاصل کوچک دست ‌ها و پاها شایع است. درد از یک مفصل به مفصل دیگر منتقل می شود و اغلب با عنوان حرکت باد بزنی توصیف می‌شود. درد و تورم مفصل ممکن است علائم اصلی در برخی از افراد باشد هر چند که این بیماری معمولا باعث آسیب دائمی و تغییر شکل مفاصل نمی‌شود.

لوپوس می تواند باعث افزایش فشار خون شود، مخصوصا اگر کلیه ها را درگیر کرده باشد. قرص های استروئیدی که اغلب برای درمان بیماری لوپوس مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند باعث افزایش فشار خون شوند مخصوصا اگر در دوزهای زیادی مصرف شوند. لوپوس می تواند در ایجاد کلسترول بالا نیز نقش داشته باشد که باید به طور سالانه با انجام آزمایش خون بررسی شده و در صورت نیاز درمان شود. لوپوس ممکن است مغز استخوان را تحت ‌تاثیر قرار دهد و باعث کم خونی و کاهش تعداد پلاکت ‌ها (سلول هایی که به لخته شدن خون کمک می کنند) و یا گلبول های سفید خون شود.

به عنوان مثال پردنیزولون که می تواند: برای دوره های کوتاه مدت عوارضی مانند پرده جنب( پلوریس) یا پریکاردی استفاده شود.

به عنوان مثال، برخی افراد مبتلا به لوپوس بیشتر از حد معمول در معرض خطر حمله قلبی یا سکته مغزی قرار دارند. پزشک شما این موضوع را با سایر عوامل خطر مانند سیگار کشیدن و افزایش کلسترول یا فشار خون در نظر می گیرد. آنها تغییراتی را در نوع درمان و شیوه زندگی ارائه می کنند. در زنان جوان خطر حمله قلبی یا سکته مغزی به طور طبیعی بسیار کم است، بنابراین اگر چه که با داشتن افزایش پیدا می کند، ولی خطر کلی هنوز کم است. با این حال، ایده خوبی است که در مورد این موضوع با پزشک خود صحبت کنید. تشخیص بیماری لوپوس گرگ بیماری لوپوس

یکی از علائم لوپوس اریتماتوز جلدی، تورم در اطراف چشم است که باعث اختلال در دید بیماران می‌شود.

خون: ابتلا به لوپوس با بیماری کم خونی، کمبود غیرعادی گلبول های سفید خون یا کم شدن تعداد پلاکت های خون که باعث لختگی خون می شوند، همراه است.

آزمایش های تصویری و پرتو ایکس به پزشک در تشخیص ارگان هایی که تحت تاثیر لوپوس قرار گرفته اند، کمک می کند.

دوزهای بالای استروئیدها مانند متیل پردنیزولون اغلب برای کنترل بیماری‌های جدی استفاده می شوند که کلیه‌ها و مغز را درگیر می‌کنند.

اگر عوامل دیگری باعث افزایش خطر کلی شما شوند، پزشک در مورد تجویز داروهای ضد التهابی احتیاط عمل خواهد کرد، به عنوان مثال: سیگار کشیدن

با توجه به چگونگی تاثیر لوپوس بر افراد، راه درمان هم متفاوت است. اگر فرد درمان نشود، دوران عود بیماری ممکن است نتایج مرگ بار به همراه داشته باشد.

تنها در برخی از بیماران مبتلا به لوپوس، التهاباتی در مخاط اطراف ریه ها ایجاد می گردد که به این حالت پلوریت گفته می شود. با جود پلوریت، فرد هنگام استنشاق درد شدیدی را در قفسه سینه خود احساس می کند.

برای کنترل بیماری لوپوس ابتدا بهتر است آن را بشناسید و با علائم و راه های درمان آن آشنا شوید.

Report this page